Powered by Smartsupp

Vernostný program

Vernostný program nášho eshopu vám ponúka vynikajúce výhody a odmenuje vás za vašu vernosť. S každým nákupom nad 20€ získate 1 bod v hodnote 1,00€. Tieto body môžete neskôr využiť pri ďalšom nákupe, maximálne 20% z hodnoty nákupu!

Ponúkame aj ďalšie spôsoby, ako si zarobiť body v našom vernostnom programe:

  1. Recenzie produktov: Ak napíšete recenziu kúpeného produktu, získate 1 bod v hodnote 1,00€. Vaše recenzie sú pre nás cenné a pomáhajú našim zákazníkom pri rozhodovaní.

  2. Hodnotenie hviezdami: Ak dáte produktu najvyššie hodnotenie s piatimi hviezdičkami, získate ďalší bod v hodnote 1,00€. To len dokazuje , že ste s  našim produktom veľmi spokojní.

Nezabudnite, že body získané za nákupy, recenzie a hodnotenia sa pripočítajú na váš zákaznícky účet až vtedy, keď je vaša objednávka úspešne zaplatená. 

Tešíme sa, že vás môžeme odmeňovať za vašu vernosť a dúfame, že budete pokračovať v nákupe našich produktov a zdieľaní vašich skúseností s nimi.

Vďaka nášmu vernostnému programu budete mať príležitosť ušetriť a využiť výhody, ktoré budeme pripravovať pre našich verných zákazníkov.